Πληροφορίες Αποστολής και Επιστροφής

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η κάθε παραγγελία από την στιγμή της επιβεβαίωσης μέσω email ή τηλεφώνου θα καταφθάνει στη διεύθυνση το αργότερο εντός τεσσάρων (4) ημέρων μετα την λήψη της παραγγελίας από το kaltsakia.gr, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στην διαθεσιμότητα του προϊόντος (για το οποίο έχει ενημερωθεί γραπτώς ο πελάτης εξαρχής) ή για λόγους ανωτέρας βίας. Οι παραγγελίες εκτελούνται καθημερινά εκτός Κυριακής και αργιών.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ.

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγορά σας, επιστρέψτε εύκολα το προϊόν σε εμάς στην αρχική τους συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Συμπληρώστε την συνημμένη φόρμα επιστροφής.
  • Τοποθετήστε την φόρμα επιστροφής μαζί με το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση είναι το υπό επιστροφή προϊόν να είναι στην κατάσταση που το παραλάβατε, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία.
  • Αποστείλετε email με το ονοματεπώνυμό σας, τον αριθμό παραγγελίας και την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εσάς στο info@kaltsakia.gr, αναφέροντάς μας ρητώς ότι υπαναχωρείτε από την συναλλαγή και επιστρέφετε το προϊόν.

ΟΡΟΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τη συσκευασία τους στην κατάσταση που αγοράστηκαν.
  2. Επιστροφές σε εσώρουχα (ανδρικά, γυναικεία, παιδικά) που έχουν αποκολληθεί τα αυτοκόλλητα γνησιότητας δεν γίνονται δεκτές.
  3. Επιστροφές σε κάλτσες και καλσόν, οι συσκευασίες των οποίων έχουν ανοιχτεί δεν γίνονται δεκτές.
  4. Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποιος από τους προαναφερθέντες όρους το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη ο οποίος και επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.
ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6977294846. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.